5 Mayıs 2009 Salı

Star Trek 8 Mayıs'ta Gösterimde

Kaptanın seyir defteri. Yıldız tarihi hedeloy loy loy. Yıllarımızı yedi bu dizi. Şimdi benim gibi nostarji rüzgarına kapılmış bir çok hazır izleyici kitlesini kesmeyecek  " yeniden yapım " furyasının son halkasıyla birlikteyiz. Beğenmeyeceğiz, eleştireceğiz, Atılgan dediğin öyle mi olur? diyeceğiz. Peki gitmeden durabilecek miyiz? hayır!

Zaten muhtemelen bu yeniden her yıl bir tane daha şeklinde seriye bağlayacaklardır ( misal: Batman begins ). Bu yüzden ilk versiyonu izlemekte fayda var. Fragmanlardan anladığım kadarıyla Atılgan'ın ilk inşaası ve ilk görevi üzerine kurulu. Film'in devamının gelip gelmeyeceğini filmi izledikten sonra anlayacağız. Bir şey anlamadan  eee  diyerek çıkarsanız, anlayın ki devamı geliyor. Bu kadar boş muhabbet yeter. İşin özünde 8 mayıs'ta sinemada görüşmek üzere.
Son olarak konu nasıl olur bilmiyorum ama, Görsellik olarak tatminden ziyade orgazmik bir haz alacağız gibime geliyor. İmdb sayfası , üşengeçler için burada. Geçen sene de bu konuyla ilgili bir şeyler karalamışım. O da burada.
Share:

1 yorum:

  1. Film beklediğimden güzel çıktı. Konu kendi içinde çok güzel bir bütünlük içinde. Bunun yanında Spark olmuş ayrıca geçmiş serilere çok hoş göndermeler mevcut. Son olarak umarım devamı gelir ve evet, görsellik açısından orgazmik seviyedeydi :)

    YanıtlaSil