5 Mayıs 2009 Salı

Last Fm alternatifi Online Radyo siteleri

Şimdi bir taşla üç kuş vuracağız. Öncelikle benim last Fm alternatifleri arasında hoşuma giden ve bu aralar takılmaya başladığım site ile işe başlıyoruz. deezer sitesi genel olarak aslında size belli kategorilerdeki şarkıları dinletirken, kendi playlistinizi yapmanıza izin veren bir site. Ayrıca Kayıt olurken neyi ne kadar sevdiğinizi göstermeniz de hoş bir ayrıntı.

İkinci kuş olarak Sen dinle sitesi geliyor. Tamamen Türkçe ve yasal Müzik dinleme imkanı veriyor. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı diyenler için bire bir. En son popüler albümler burada .

Son olarak 110desibel sitesinde bulunan ( sitede güzel , üçüncü kuş, bu olsun ) internetten müzik dinleme sanatı yazısı. hemen hemen bütün servisler ayrıntılarıyla verilmiş. Bir göz atmakta ve aklınıza yatana takılmakta fayda var. 
Siteden bir kaç alıntı; 
Pandora Bu tip sitelerden en süperi pek şekeri Pandora elbette. Ne kadar ballandıra ballandıra anlatsam sonunda siteye girince Türkiye ye verdiği hizmeti şimdilik kestiğini göreceksiniz o yüzden sadece şunu söylüyorum. Sevdiğiniz bir sanatçının adını Pandora ya veriyorsunuz o da sihirli kutusundan ağzınıza layık verdiğiniz isme benzer kişileri ardı ardına sıraladığı enfes bir playlist oluşturuyor. Ama bir süredir telif hakları derdi yüzünden Amerika dışında hizmet veremiyor.
 Finetune Ah bak şunu dinlerim ben benzerlerinden bir playlist oluşturup çalsana diyebileceğimiz bir başka site. çok süper eşleştirmeler yapamasa da tatmin edici ses kalitesi ve kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor. Dinlerken albüm görseli de cabası.
 Live365 Ah be birileri Pink Floyd çalsa ya da ona benzer dediniz, yazın live365 e size Piink Floyd ya da benzeri tatlar sunabilecek radyoları sunsun, istediğinizi seçin kulağınızdaki paslara savaş açın
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder