11 Nisan 2009 Cumartesi

Oyunun tek adresi ( oyun almak için site )

Türkiye'de orjinal aldığımız bir çok oyunun ithalatçısı aral game firması. Kendileri site üzerinden de Pc, Ps3, Psp, Xbox, Wii oyun satışları yapmakta ve işin güzel yanı 50 Tl üzerinde alışverişlerde kargo parasını kendileri ödüyor. Fazla reklam kokan bir yazı olarak olaylar devam etmesi riskini göze alarak ( şurada biz bizeyiz, tanıtım demek reklam demek sonuçta ) , 

Aral game işi ciddiye alan bir firma. Oyunlara kredi kartına  12 taksit yapıyor. 6 taksit peşin fiyatına , diğerleri vade farklı. Yani çok sevdiğimiz, orjinaline sahip olmak istediğimiz oyunlar buradan alınabilir. Ayrıca oyunlarla ilgili ayrıntılı açıklamalar, hangi sistemlerde çalıştığı, aktivasyon için internet bağlantısı isteyip istemediği gibi kritik bilgileri de sunan bir siteye sahip. Bir çok alışveriş sitesi bu tür şeylere önem vermiyor. Ayrıca indirimdekileri, fırsat köşesi ( artık 5 - 19 tl fiyata düşmüş eski oyunlar ) ve yana yana aradığınız ama hiç bir yerde bulamadığınız oyunları da deposunda barındırmasıyla oyun alırken aklınızın bir köşesinde bulunsun. Anlattıklarıma örnek bir sayfa için buraya bakabilirsiniz.

ParmakBas




Benzer bir site olarak Parmak Bas sitesi de vardır. Alternatif arayanlara duyrulur. Popüler oyunlar için , oyun fragmanını da sitelerine koyuyorlar. Alış veriş yaparken hoş bir ayrıntı oluyor.Ayrıca çok fazla olmasa bile çeşitli figürler de satıyor. Yine de bu konuda hala en iyisi jedbang sitesi.

Son olarak yazımı bitirirken size ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Oynamak istediğiniz oyunun, bilgisayarınızda tam olarak çalışıp çalışmayacağını veya çalışsa bile, ne kadarlık bir performans ile çalışacağını merak ediyorsanız, bilgisayarımda acaba çalışır mı? köşeme bakınız.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder