9 Kasım 2008 Pazar

Nexuz radio

NexusRadio

Nexus Radio, internetten radyo dinlemeyi sevenlerin çok hoşuna gidecek bir program.

6000′den fazla radyo istasyonunu dinleyebilme desteği sunan programın en güzel özelliklerinden biri dinlediğiniz şarkıları bilgisayarınıza kaydedebilmeniz. Program ile AAC, MP4, MP3, MP2, MP1, OGG, WAV & WMA formatlarında kayıt yapabilirsiniz.

Ayrıca bir tarih ve başlangıç - bitiş saatleri belirleyerek o saatler arasındaki yayını da kaydedebilirsiniz. Böylece sevdiğiniz radyo programlarını bilgisayarınıza kaydetme imkanına kavuşmuş olursunuz.

Programın sahip olduğu bir başka güzel özellik de Audio Editor - Ses Düzenleme özelliği.

Diyelim ki bir şarkının 1.46′ncı ile 2.07′nci dakikaları arasını çok beğendik ve o kısmı ayrı olarak kaydetmek istiyoruz. Bunun için programın Editor kısmına gelip Open diyerek şarkımızı seçiyoruz. Seçtiğimiz şarkı editöre yerleşiyor. Bu aşamada başlangıç saniyemiz olan 1.46′ya bir kez sol tıklıyor, ardından da bitiş saniyemiz olan 2.07′ye sağ tıklıyoruz. Böylece başlangıç ve bitiş noktalarımız aşağıdaki gibi seçili hale geliyor.

İstediğimiz aralığı seçtikten sonra ise Save diyerek parçamızı mp3 formatında kaydediyoruz. Anasayfasına buradan, indirmek için buradan devam ediniz.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder