10 Ekim 2009 Cumartesi

Ne güzel haber . com ( Neşeli haberler şeysi )

Kendilerini şu şekilde açıklıyorlar ;

Neguzelhaber.com Türk Ceza Kanunları'na uygun olarak yayımcılık yapmaktadır. Aykırı hareket eden kullanıcıları gözümüzü kırpmadan kolluk kuvvetlerine teslim ederiz. Sitedeki haberlerin önemli bölümü atmasyondur, ortalama zekaya sahip bir Türk vatandaşının bu haberleri fark edeceğini düşünüyoruz, yine de NGH imzalı haberleri okurken dikkatli olun. Anlamını bilmiyoruz ama tüm haklarımız saklıdır, sitedeki haberler kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, biz yapmıyoruz, siz de yapmayın.

Site genel olarak sağda solda bulunan garip / komik haberleri toplamanın yanında kendi okuyucuların yazdığı fason haberlerin karışımı bir site. Genel olarak sıkıldıkça girilip sıkıntının giderildiği bobiler.org  tadında girip, vakit geçirebileceğiniz bir site. Özellikle okuyucuların yarattığı haberlerin içinde insanı ikiye yaran versiyonları mevcut. Örnek olaraktan geliyor ;

Türkiye nükleer santrali tartışa dursun, Trabzonlu bir mucit evinin garajında nükleer silah imal etti.

Back to the Future'dan etkilenmiş.

Trabzon'un Ballıca beldesinde yaşayan, Dursun Hamidova'nın evinde bugünlerde tatlı bir telaş hakim. Çünkü artık onları da bir nükleer silahı var. Hamidova'nın "Selen16" adını verdiği bombanın üretim hikayesi ise oldukça ilginç.

65 yıldır Ballıca'da yaşayan demiryolları emeklisi Hamidova'nın nükleer silah yapma arzusu Michael J.Fox'un Geleceğe Dönüş filmini izledikten sonra depreşmiş "Gavur ıvırdan zıvırdan zaman makinesi yapıyorsa ben de nükleer bomba yaparım" diyerek işe koyulan Hamidova, ilk olarak eski tren parçalarını toplamaya başlamış. Eski tren parçalarını dökümhanede eriten Hamidova daha sonra soğuk füzyon yöntemi kullanarak Batum'dan aldığı 15 gram kor halindeki uranyumu dökümlenmiş başlığa enjekte etmiş. Ardından kök boyasıyla bombayı boyayan Hamidova bomba sona erdiğinde yarattığı eser karşısında gözyaşlarına hakim olamamış.
 Haberin devamı için tıklayınız...


Not: Henüz seksi resimleri için tıklayınız tadında bir haber görmedim. Ailenizle güvenle giriniz.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder