7 Mart 2009 Cumartesi

Oyungezer Mart Sayısı çıktı


 Oyungezer Mart sayısı çıktı. Bu ay bizi dolu dolu bir içerik bekliyor. Dergi elime oldukça tok geldi. Bu ay özellikle ilgilimi dergide çeken iki şey oldu. Demo! İlk olarak Burnout Paradise: Ultimate Box demosunu veriyor ama bu demo bildiğiniz demolardan değil. 3 gb boyutunda ve oyunun deneme süresi dolana kadar tam sürüm oyunmuş gibi oynuyabiliyorsunuz. ( şimdi kendisini kuruyorum zaten ). İkinci demo ise yine acaip merak ettiğim F.E.A.R. 2 oyun demosu. Oldukça yüksek beklentilerim var kendisinden, acaba gerçekten beklediğimize değmiş mi?

Bunun haricinde beklenen oyunlarda yavaş yavaş piyasaya düşmeye başlamış. » Empire Total War » F.E.A.R. 2: Project Origin  » GTAIV: Lost And Damned » Resident Evil 5 » Fallout 3: Anchorage » Warhammer 40K: Dawn Of War II » Burnout Paradise: Ultimate Box
» Call of Juarez 2 » Dante’s Inferno » DC Universe Online » Little Big Planet: MGS Pack  » Loco Roco 2  » I am Alive bir kısmı. 

Geçtiğimiz ay dağıtmı durdulan Electronic Gaming Monthly dergisi ekibide, bu sayıda konuk olmuşlar. Yeni projelerinden bahsetmişler. Bu ekip ilginç bir ekip, kendilerinin ilk sayısında zehip zemberek bir mail atmıştım, Aktüel ile aynı yayın grubundalar ki aktüel'in Ölüm Oyunu Tarikatı, oyunlar ölüm saçıyor yazısından dolayı ne aktüel'i, ne de aktüel'in yayın grubundan bir dergi almayacağımı belirtmiştim. Mektubumu yayınlamışlar ve haklısın bu konuda ama biz oyun için buradayız mealinde bir şeyler yazmışlardı. Böyle eleştirel bir şeyi yayınlamalarından dolayı saygımı kazanmış bir ekiptir. Umarım her şey onlar içinde güzel devam eder.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder