9 Mart 2009 Pazartesi

ilginç ( fantastik ) hediye siteleri

Genel olarak bir çoğunuz bunlardan haberdar ama hepsinin bir arada olması açısından, genel olarak youtube gibi sitelerde yada bilgisayar / teknoloji dergilerinde gördüğünüz, kah usb hedesi, kah " lan bu çok acaipmiş " dediğiniz ve kendinize ( arkadaşınıza ) hediye olarak almak istediğiniz şeyleri bulabileceğiniz sitelere bir kaç örnek vermek istiyorum. 


jedbang sitesi bu konuda ilk dikkati çekenlerden. Özellikle Türkiyede anime, oyun, film kahramanlarının figürlerini ( biblo gibi ) bulabileceğiniz, ender ortamlardandır. Ayrıca fiyat olarak makul denilebilecek bir seviyede. 450 tl'lik ürünler olduğu gibi, yan tarafta gördüğünüz Buz Ejderhası 14 cm genişliğinde ve fiyatı 40 tl. Masaüstünde çok güzel durur.. 


http://www.superyaa.com/resim/urun/1201.Lg.jpgDiğer bir site ise Süperyaa sitesidir. İçerik olarak oldukça geniş ( bu tarz siteler içerisinde ). Klasik ürünü aldım, süper gibi yorumlar yanında ayrı bir bölümde, direk olarak ürün hakkında sorulan sorular ve verilen cevapların olduğu bir bölüm daha var. Bu ürün hakkında kafanıza takılan soruların giderilmesi açısından oldukça güzel bir uygulama ( ne kadar süre gidiyor, ebatları nelerdir, hede ile birlikte kullanılabilir mi? vs ). Sitede özellikle arkadaşlarınızı şaşırtma açısından güzel şeyler mevcut. Örnek olarak yan taraftaki balon 9 tl, değerinde ve yarım saat gökyüzünde süzülebiliyor. 



Bir diğer site, bu tarz ürünleri satmaya başlayan en eski sitelerden biri olan bunlardanistiyorum  sitesi. Site genel olarak benzer ürünlere yer versede, en büyük farklılığı, her ürün hakkında genelde bir tane video görüntüsünün olması. Bunun haricinde yorumlarda sorulan sorulara da cevap veriliyor. Yine ilginç bir ürün olarak yan tarafta gördüğünüz kavonoz, gündüz topladığı güneş ışınları sayesinde gece kendi kendine yanıyor. Fiyatı 49 tl.

Sizinde eklemek istedikleriniz olursa, yorumlar kısmına yazmaya çekinmeyiniz. Buraya sonradan ekleyeceğimden emin olabilirsiniz.
Share:

5 yorum:

  1. alışılmışın dışında bir hediye seçeneği içinincix e de bakabilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. hediyeduragi.com alternatif olabilir.

    YanıtlaSil
  3. www.hediyeduragi.com

    YanıtlaSil
  4. neheditealsam.net hepsini birleştirmiş arkadaşlar süper..

    YanıtlaSil
  5. www.nehediyealsam.net hepsini birleştirmiş arkadaşlar süper..

    YanıtlaSil