22 Şubat 2009 Pazar

İmgBurn İmage CD/DVD yazma programı

Resmi büyütmek içn üzerine tıklayınız

Az önce bahsettiğim gibi, debian'ı indirince insan bunu yazacak bir program arıyor. Nero isimli programdan nefret edeli çok uzun zaman oluyor. Artık her yerinden bir şeyler fırlayan ve asıl amacı olan Cd / Dvd yazmayı unutmuş bir program olarak geliyor bana. İşte bu noktada işi sadece image  veya Cd / Dvd yazmak olan bu program geliyor  karşımıza.

Öncelikle program taktığınız boş dvd hakkında ( veya Cd ) bilmeniz gereken temel bilgileri çok güzel sunuyor. Kaç hızlarında yazım yapabileceğiniz ( Bu bilgiyi vermeyen Nero yüzünden çok cd yandı, Maksimum hız olarak düşünmeyiniz, bazen minumum değerin altında yazdırmaya çalışmakta aynı etkiye sebep oluyor ), temel olarak bir Cd / Dvd yazma programından beklenen imaj alma / yazma , kendi dosyaların yazılması veya okunması işlerini Mode başlığı altında halletmişler. 

 Program Wine ile  ( Wine İs Not Emülatör  ) Tüm linux sürümlerinde sorunsuz bir şekilde çalıştığı, programın sitesinde geliştiricileri tarafından altı böyle kalın çizgiyle belirtilmiş. 

Sitesine gitmek için buraya, indirmek için buraya, Türkçe dil paketini elde etmek için buraya tıklayınız.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder