7 Temmuz 2009 Salı

Korsan Parti geliyor?

Serdar Kuzuloğlu'nu belki radikaldeki yazılarından, ya da Televidyon.com , yahoyt.com ,alkislarlayasiyorum.com ve kaybolduk.biz sitelerinin yaratıcısı MYK Medya üzerinden  tanıyorsunuz. Belki de adını hiç duymadınız, bu da ihtimal dahilinde. 
kendi blog'unda çok ilginç bir habere yer verdi. Kısaca özetlemek gerekirse;
Türkiye’de Korsan Partisi’ni kurmak için hazırlanıyoruz. Gelişmeleri çok yakında paylaşıyor olacağız. Bu hafta İsveç’te Korsan Partisi yöneticileriyle bir dizi görüşme yapıyor olacağız. Türkiye’deki siyaset yarışının klişeleri içinde değil, farklı bir pencere açma derdinde olacağız.
İnternet kuşağının beklentilerini, değişen kavramları, web düzenini siyasi kanat sınıflandırmalarına hapsetmeden dile getireceğiz.
Bu süreçte fikirleriniz, önerileriniz bizim için çok önemli. Diğer yandan bu süreçte görev almak isteyenlere de gözümüz, kulağımız açık.

Açıkcası yazının tamamını okumanızı tavsiye ediyorum. Özellikle Türkiye'nin sansür ayıbı yaşadığı şu günlerde internet ve bilişimle ilgili sorunları açıkca dile getirecek bir parti fikri, beni heyecanlandırıyor.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder