5 Haziran 2008 Perşembe

HappyChecker

Rapidshare yakın zamanda yeni bir uygulama başlattı, bildiğiniz gibi günün bilinmeyen bir zamanında Rapidshare 1 saat boyunca şifresiz, rakam girmeden, bekleme yapmadan deli gibi download ( indirme ) yapmanıza izin verdiği ve adına happy hours koyduğu bir uygulama var.

Gelelim mühüm konumuza. Bunun zamanı belli değil ama biz çılgınlar gibi indirmek isteyenler için saat başı siteye tıklamak yerine bu eklenti bizim adımıza Rapidshare'i sürekli olarak kontrol ediyor. Surat yeşil bir gülücük attığı an bizde gülücük atmaya başlayarak Rapidshare'i sömürmeye başlayabiliyoruz.

Ufak bir ek bilgi: Rapidshare'deki dosyaları arayan özel siteler var. Örnek vermek gerekirse bir tane burada var. Forumlara mahkum olmayın, terazilere tıklamayın, kendi işinizi kendiniz görün diyedir bu ufak bilgide. ( ayrıca o zibidiler o linkleri nereden buluyorlar sanıyorsunuz :)

Eklentiyi indirmek için Firefox Add- On ( eklenti sayfası ) üye olmanız gerekiyor. Bu yüzden size direk sayfasını veriyorum. Eklentinin anasayfasına gitmek için buraya tıklayınız.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder