19 Şubat 2009 Perşembe

AnimeFreak.tv Online Anime izleyiniz. ( Türkçe altyazılı , Anime Tube ).


Bu site bildiğimiz youtube gibi bir tube. Ama tek farkı, yeni yayınlanan veya eski serisi tamamlanmış animeleri ve çizgi filmleri yayınlaması. Tam ekran izlerken görüntü kalitesi olarak fazla ödün vermemesi ve bütün animelerin bir arada bulunması açısından sık kullanılanlara eklenmesi gereken bir site. Ayrıca Forumlarında Turkish Sub Fun adı altında bir ekipte var. Böylece yaşadığınız sorunları ve istekleri Türkçe olarak dile getirebiliyorsunuz. Bu grup oldukça başarılı işlere imza atmışlar. Türkçe alt yazısına sahip hemen hemen bütün animelere Türkçe altyazılarını eklemişler. Alt yazı sekronizasyonu ( uyumu ) yapabilen, alt yazının konumunu değiştirebilen bir özelleştirilmiş oynatıcısı bile mevcut. Site üyelik veya herhangi bir ücret talep etmiyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
Dip not: Site üzerinden izlediğiniz videoları , Download helper ile indirebiliyorsunuz ama Türkçe altyazılar external ( harici ) olduğu için, altyazıları indiremiyorsunuz. Yinede Türkçealtyazı org gibi sitelerden altyazıları daha sonra temin edebilirsiniz. 
Serisi tamamlanmış ve sitede yayınlanmakta olan Animelerin listesi; 
Son olaraktan benim gözümden yaş gelen anime serisini izlemek için buraya tıklanız. ( şiddetle tavsiye ediyorum ).
Share:

11 yorum:

  1. yaa dedektiv conan animesini de yayınlayabilir misiniz hiçbi yerde bulamadım da. şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. slm bu siteyi çok beğeniyorum paylaşımlarınız çok güzel ama slamdunk ın bölümleri normalde 276 die biliyorum 101 den sorası neden yok?

    YanıtlaSil
  3. Bu liste genel olarak freak anime'nin mevcut listesidir. Benim şahsen yayınlamkta olduğum bir şey yok kısacası. Dedektive Conan 400 bölümlük bir anime olduğu için özellikle torrentlerde eski bölümleri bulmak zor ama yine de belki işinize yarar, Meitantei Conan, Case Closed, diye başka isimler altında da yayınlanmış bir animeymiş. Bu isimlerle aramayı deneyin.

    Slamdunk'ın tüm serisi bir kere abim indirmeyi başardı ama tamamen çeşitli mecralardan parça parça yaparak başardı. Seri olarak bir yerde mevcut değil. Bazı yabancı forumlarda 460*360 formatta Tv çekimleri mevcut.

    YanıtlaSil
  4. Yerli malı, yurdun malı. Herkes onu kullanmalı diyenlerdenseniz, size alternatif olarak http://www.turkanime.net/ derim.

    YanıtlaSil
  5. Eskiden bnde animefreaktan izliyodum hep. Bu siralar tekrar bu siteden izlemek zorunda kaldim ama altyazilar yok:S anlamadm "click the T Button in the player" diyo da bn bulamadm bu T yi playerda:S Bi bilgisi olan varmi acaba?

    YanıtlaSil
  6. animefreakta nası turkce alt yazı izlicez biri yardımcı olsun yaf :S

    YanıtlaSil
  7. gercekten yaa nasıl turkce altyazı ıle izlicez pfff

    YanıtlaSil
  8. eskiden tr altyazılı izleyebiliodum şimdi izleyemiom nasıl tr altyazı yapılıo

    YanıtlaSil
  9. vampire knigtı tr alt yazısı yok onu nasıl izlicem

    YanıtlaSil
  10. Magnificent site. Lots of helpful information here. I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.

    Go to this website to discover out more: 안마

    (jk)

    YanıtlaSil